A szén-dioxid gyógyító hatása az érszűkületre

A szén-dioxid a bőrön keresztül szívódik fel, és hatására értágulás jelentkezik. Nagy mennyiségben káros hatású (azonnali oxigénhiányhoz vezet), de kis adagokban gyógyítási célokra is hasznosítható. A kialakuló értágulat által csökken az erek ellenállása, ez pedig a szív munkavégzését könnyíti meg, ugyanakkor a belső szervek vérellátására is előnyösen hat.

A szén-dioxid gyógyító hatása az érszűkületre

Természetes gyógymód az alsó végtagok számára

Az országban több olyan egészségügyi létesítmény is létezik, ahol a szén-dioxid jótékony gyógyhatását használják fel. Az alábbi helyekre nagyon sok ember látogat el az érszűkület kezelése érdekében:

  • Hargitafűrdő – Mofetták
  • Kapuvár – Szénsavgázfürdő
  • Hungarospa – Hatékony kezelés
  • Parádfürdő – Szén-dioxidos gázfürdő

Aki még nem próbálta, azoknak mindenképp érdemes ellátogatni legalább az egyik ilyen városba, hiszen biztosan maradandó élményt és gyógyulást okoznak majd az itt igénybe vehető gyógykezelések. Sajnos nem mindenki teheti meg, hogy napi szinten elutazzon a hozzá legközelebbi gyógykomplexumba, de nekik sem keseregniük, hiszen létezik olyan hasonló elven működő megoldás, amit a saját otthonában bárki igényelhet. A konnyulab.hu által forgalmazott aranycsizma alkalmazása leginkább érszűkület esetén javasolt, mivel ez a természetes módszer pozitív hatással van a test bármely részére, ahol kezdődő szűkület jelentkezik.

Az otthoni kezelés legfontosabb jellemzői:

  • A szén-dioxid terápia biztonságos és egyszerű kezelési módszer.
  • A kezelés ideje alatt bármilyen kényelmesen végezhető ülő tevékenység folytatható.
  • A láb szén-dioxidos kezelése speciális anyagú és kialakítású csizmával történik.
  • A kezelési idő mindössze 40 perc.
  • A láb hőmérséklete a szén-dioxid értágító hatásának következtében megemelkedik.

Az érszűkület kialakulása esetén az érintett testrészhez nem jut be megfelelő minőségű és mennyiségű tápanyag, illetve oxigén, és ez fizikai fájdalommal jár. Ha az érintett területet nem kezelik időben, az érszűkület súlyosbodhat. Ezt követően érelzáródás jöhet létre, ennek a következménye pedig a szövetek elhalása, végső esetben az egész szervrész amputációjához is vezethet.


Tippek, Érszűkület kezelése
Dátum: 2019-07-02
Programozás könyv
PR kategóriák