C programozás oktatás kezdőknek

Kijelenthető, hogy a magyarországi programozás oktatás az iskolákban és az egyetemeken siralmas. Sajnálatos módon a legtöbb oktatónak fogalma sincs arról a programozási nyelvről, amit tanít. Éppen ezért a diákoknak saját maguknak kell megtanulniuk mindent, és akinek egyedül nem megy, magántanárt kell keresnie.

C programozás oktatás kezdőknek

Online C programozás oktatás kezdőknek

Az emelt szintű érettségin és a legtöbb műszaki egyetemen a C programozás alapkövetelmény, és ahogy a statisztikák mutatják, nagyon nehéz elsajátítaniuk a diákoknak. Ez annak köszönhető, hogy a középiskolai informatika tanárok többsége nem tud programozni, de ez sajnos az egyetemi tanárokra is egyaránt jellemző. Ezen a problémán próbálnak meg javítani a programozás oktatással foglalkozó magántanárok. Sajnos az ő számuk is elég kevés, de legalább tudnak kihez fordulni a szülők és a diákok, amennyiben segítségre lenne szükség.

A c-programozas.hu weboldalon bőven van lehetősége választani az érdeklődőknek a képzési formák között. Lehet személyesen is tanulni Tatabányán, de akár online alkalmakat is igénybe lehet venni. Az online oktatási forma nagyon népszerű, hiszen így az ország bármely pontjáról igénybe lehet venni a C programozás oktatást, nem kell utazással tölteni az értékes időt. A weboldalon feltüntetett árak és feltételek nagyon kedvezőek, és nagyobb mennyiségű óra esetén jelentős kedvezményt biztosít az oktató a képzés árából.

Érdemes mihamarabb segítséget kérni annak, akinek gondjai vannak a C programozással, mert egy kurzus több hónap is lehet. Függ a diák programozási szintjétől, és függ attól is, hogy mi a kitűzött cél. Minden óra házi feladatokkal zárul, így folyamatosan ellenőrzik a diákok fejlődését, és otthoni munkára ösztönzik őket. A programozás megfelelő szintű elsajátításához nagyon sokat kell gyakorolni, hiszen csakis így rögződnek be a szükséges algoritmusok és programozási technikák.


Tippek, C programozás
Dátum: 2019-02-28
Programozás könyv
PR kategóriák