Egy ajándékutalvány többféle programlehetőség

A klasszikus utalványok mindössze egy programot rejtenek magukban. Nagyon el lehet találni, hogy a másik épp milyen élménynek örülne a legjobban, de mellé is lehet nyúlni. Ennek elkerülése érdekében érdemes olyat választani, amelyik sokféle programot rejt magában és a megajándékozott döntheti el, hogy ezek közül melyiket választja. Ez esetben csak az élménytípust kell jól belőni - például kaland, hobbi, gasztronómia, wellness –, a konkrét program kiválasztásának a terhe nem hárul az ajándékozóra.

Egy ajándékutalvány többféle programlehetőség

Több, mint 100 féle programlehetőség

A Feldobox ajándékutalványokban nincs fixen meghatározva, hogy a megajándékozott mely programokon tud részt venni. Legalább 100 különböző élmény közül választhat az adott kategórián belül. Hogyan tudja kiválasztani a neki leginkább tetsző programot? Az utalvány mellé egy 132 oldalas élménykatalógust is kap, ami minden fontos információt tartalmaz. Egy rövid leírást követően bemutatásra kerül, hogy az adott kupont hány fő veheti igénybe és pontosan milyen szolgáltatásokra jogosít fel. Az egyes programok alatt hasznos megjegyzések is olvashatók, például, hogy szükséges-e bejelentkezni előre, hogy gyermekek is részt vehetnek-e a programon vagy, hogy az adott helyszín mikor van nyitva.

Az ajándékutalvány vásárlásról

Az ajándékutalvány az interneten is megrendelhető a szolgáltató honlapján. Ez esetben a szállítás 1-3 munkanapon belül megtörténik az MPL futárszolgálattal. Klubkártya birtokában a 10.000 forint feletti rendelések ingyen kerülnek kiszállításra. Emellett személyes vásárlásra is lehetőség nyílik, az ország számos pontján vannak értékesítési pontok Pécstől kezdve, Győrön át egészen Debrecenig. Nagyobb mennyiségű, például céges rendelés esetén érdemes egyedi árajánlatot kérni, ez esetben ugyanis van lehetőség a kedvezményes vásárlásra.


Tippek, Ajándékutalvány
Dátum: 2020-11-30
Programozás könyv
PR kategóriák