Ki tud egy jó viccet?

Egy jó vicc feldobja a társaság kedvét, vagy éppen oldja a feszültséget, de az sem kizárt, hogy a párkapcsolati problémák megoldásának kulcsa. Az élet minden területén jelen van a humor, és a viccelődés még az üzleti életben is sűrűen alkalmazott marketing fogás. Mégis a modern ember számára már nem olyan izgalmas egy viccmesélés vagy éppen a közös nevetgélés.

Ki tud egy jó viccet?

A nevetés sok mindenre gyógyír

Sok embernek a viccelődés annyiban merül ki, hogy a közösségi oldalon jobbnál jobb vicces képeket posztol, miközben a valós életben meg olyan, mint aki citromba harapott. Ez nem csak a viccek szempontjából igaz, hanem úgy általában véve mindenre. Az emberek más arcukat mutatják meg a közösségi oldalakon, miközben a valós életben elfelejtenek élni. Ezért sokan az okostelefonokat vagy éppen a népszerű közösségi oldalakat okolják. Biztos, hogy ők a hibásak?

Az ember szabad akaratából dönt, és nem foghatja egy eszközre vagy egy online szolgáltatásra azt, hogy besavanyodik. Maga dönt mindenről. A vicc24.hu szerkesztői éppen ezért létrehoztak egy nagyon szuper, mobilról is könnyen kezelhető weboldalt, amire több mint 4000 viccet töltöttek fel. A weboldal nem tartalmaz felesleges képeket vagy bármilyen figyelemelterelő reklámot, csak vicceket. A szerkesztők célja az, hogy az emberek többet nevessenek, és a reggelijük fényképe helyett a weboldalon lévő vicceket osszák meg egymással. A nevetés hozzájárul az egészséghez, és segít kiheverni a stresszes munkaidőt vagy éppen egy átlendít egy nehéz nap utáni holtponton.

A weboldalon az alábbi témakörökben olvashatóak viccek:

Abszolút, állatos, anyós, autós, bűnözős, cigány, erotikus, etióp, házasság, hirdetéses, indián, iskola, Jean, katona, kérdés-felelet, kocsma, közlekedés, megtörtént, morbid, Móricka, munkahely, orvos, pikáns, politika, rendőr, skót, sport, Stirlitz, számítástechnika, székely, szex, szőke nő, ügyvéd, vallásos, zsidó, egyéb.


Kaleidoszkóp, Viccek
Dátum: 2019-03-13
Programozás könyv
PR kategóriák