Kötött-horgolt-varrott játékok kicsiknek

A régi időkben a gyerekeknek szinte minden játéka házilagosan készült. A játékbabákat anyukák és nagymamák alkották. Az alapanyagot a rongybabákhoz a maradék ruhadarabok adták, és a kislányok ugyanúgy ölelték magukhoz őket, mint ma a divatos plüssöket. A rongybabák újra divatba jöttek, kis fantáziával nagyon helyes darabok készülhetnek. A szabásminta letölthető a netről, az alapanyagok összeszedhetők az otthoni varródobozból, rongyoszsákból, a többi már csak kézügyesség és ötletesség és némi szabadidő kérdése.

Kötött-horgolt-varrott játékok kicsiknek

Eladásra is készíthetsz babákat

Horgolással is sokféle játék készülhet, a japán amigurumik így készülnek és világszerte óriási népszerűségre tettek szert a kicsik körében. Mintakönyveket is lehet vásárolni, a neten videos oktatótanfolyamokat találni, ahol az anyukák megismerhetik a horgolt-varrott nyuszik, kutyák, mackók elkészítésének fortélyait, megtanulhatják, hogy milyen fonalat, milyen horgolótűt kell választani a jó eredményhez.

Ügyes kezűek olyan minőségű babákat, figurákat is tudnak készíteni, amelyekre könnyen vevőt találhatnak. A kézműves termékek eladása ma már webáruházakban is jól megy, nemcsak a vásárokban, piacokon.

Melegséget adó környezet

A textiljátékokat lehet babusgatni, lehet velük aludni, mert puhák, könnyen átveszik a gyermek testének hőmérsékletét, nem okoznak sérülést, veszélytelenek, már csecsemőkorban kézbe lehet adni. Népszerűségük évszázadok óta töretlen, a formák, anyagok, színek pedig mindig gazdagabbak lesznek. Az anyaggyártók ma már arra is ügyelnek, hogy a babafonalak, babaszövetek nyál-állóak legyenek, vagyis ha a baba esetleg a szájába veszi a házi készítésű játékot, semmiféle allergiát okozó anyag ne oldódjon ki belőlük.


Kaleidoszkóp, Kézműves termékek eladása
Dátum: 2020-07-16
Programozás könyv
PR kategóriák