Megéri az egyedi webáruház készítés?

Azt szokták mondani, az ár nem fontos, csak térüljön meg. Az egyedi webáruházakról mindenki azt hiszi, hogy nagyon drágák, ami abszolút nem igaz. Egy nagyon bonyolult webáruház bármilyen CMS rendszer használatával sokba kerül. Ami egyedi, az nem jelenti azt rögtön, hogy drága is.

Megéri az egyedi webáruház készítés?

Az egyedi webáruház készítés megtérül

Az ingyenes CMS rendszerekkel és sablonokkal dolgozó cégek ugyanúgy magas összeget kérnek el egy jól működő webáruházért. Mit tesznek hozzá? Nem sokat, hiszen a motor adott, és a sablon is. Esetleg egyeztetnek az ügyféllel és feltöltik a termékeket. Ez egy hatalmas átverés, mert az ember olyanért fizet, ami alapból is ingyen lenne. Akkor feltesszük a kérdést, hogy mi számít drágának? Az drága, ami pénzbe kerül és nem is térül meg. Hiába 50-60.000 Ft-ról van szó, ha a kukába kell dobni, akkor az is sok.

Az egyedi webáruház készítés nem épül semmilyen sablonra. A funkciókat és a grafikát a szakemberek készítik el az ügyfelek igényei szerint. Nincs semmi másolás, ismétlés, garantált az egyediség a piacon. És mivel lehet meggyőzni a legtöbb ügyfelet? Hát a kiemelkedő webáruházzal. Gondoljunk csak bele. Ha valaki keres egy terméket, és az ötödik ugyanolyan szerkezetű, netán ugyanolyan grafikájú webáruházat látja, nagyon elmegy a kedve az egésztől, és teljesen bizalmát veszti az áruházzal szemben, miközben lehet, hogy teljesen jó lenne a termék, amit kínálnak.

Ezt a luxust senki nem engedheti meg magának az interneten. A webáruház tulajdonosoknak nagyon meg kell küzdeniük egymással, hiszen naponta jelennek meg az újabb rendszerek az interneten, és a vásárlók akár a legapróbb feltételek alapján döntik el a nekik szimpatikus áruházat. Nem minden esetben az ár számít, sőt, ma már nem az ár, hanem a meggyőzés és a bizalom, ami fontos egy online vásárlásnál.


Tippek, Webáruház készítés
Dátum: 2019-02-15
Programozás könyv
PR kategóriák