Minőségi honlapkészítés Budapest területén?

Honlapkészítő cégből nagyon sok van az országban, de sajnos annál kevesebb, aki minőségi és egyedi honlapokat készítene. A legtöbben valamilyen ingyenes CMS motort használnak alapként, és arra valamilyen sablont húznak. Ez minden, csak nem honlapkészítés.

Minőségi honlapkészítés Budapest területén?

Milyen egy minőségi honlap?

A magyar cégek többsége családi vállalkozásból indult, és abból nőtte ki magát hatalmas és stabil céggé. Az ilyen múlttal rendelkező cégek azért többet érnek egy sablonnál, ami bárki letölthet és egyénileg magára szabhat. Az ilyen vállalkozások számára a honlapkészítés Budapest területén nem is olyan könnyű, hiszen meg kell találniuk azt a szűk réteget, akik foglalkoznak teljesen egyedi honlapok készítésével.

Szerencsére mi megtaláltuk azt a céget, akik igazán profik ebben. A reelweb.hu szakemberei már évtizedek óta foglalkoznak egyedi honlapok tervezésével és készítésével, nekik már kevés olyan funkciót lehet mondani, amit ne tudnának az ügyfeleik igényeire szabva megvalósítani. A csapat tagjai udvariasak és mindig elérhetőek. Nem kell bosszankodniuk az ügyfeleknek azért, hogy nem képesek elérni a fejlesztőket, ha valamilyen karbantartási vagy javítási feladatról lenne szó.

A csapatban 16 szakember dolgozik, és mindenkinek megvan a maga szakterülete. A cég vezetője nem bízza a véletlenre az elkészült weboldalakat, éppen ezért minden fontos munkafázist a neki megfelelő szakember végez. Grafikusok, szövegírók, keresőoptimalizálók, jogászok, programozók, online marketing szakértők vannak a csapatban, akik teljes körű szolgáltatásokat biztosítanak minden honlapra vágyó ügyfél számára. Ha ez nem lenne elég, akkor még az is a cég mellett szól, hogy minden elkészített honlapra minimum egy év garanciát vállalnak, ami azt jelenti, hogy a felmerülő hibákat nagyon rövid határidővel díjmentesen javítják.


Kaleidoszkóp, Honlapkészítés Budapest
Dátum: 2019-02-26
Programozás könyv
PR kategóriák