Online gamer magazin nem csak gamereknek

Manapság már nem újdonság, hogy a magazinok nem jelennek meg nyomtatott formában, hiszen nagyon sokan szeretnek online olvasni, és még környezetkímélőbb is. Rengeteg tablet és e-book olvasó képes online magazinok olvasására, sőt az internet alapúakhoz elegendő csak egy modern böngésző.

Online gamer magazin nem csak gamereknek

Az akciójátékokról sokan szeretnek olvasni

A legtöbb gamer magazin fő tevékenysége a legújabb játékok hátterének bemutatása és a tesztelés. Nem csak az olvasás, de a videónézés is sok játékos kedvelt elfoglaltsága. Az ilyen leírásokból jobban megérthető a játék cselekménye, és segít azonosulni a főbb karakterekkel. Az igazán elszánt játékosok mindent megtesznek azért, hogy teljesen beleássák magukat a játéktervezők által megteremtett világba. Sokan hónapokat, sőt akár éveket is eltölthetnek egy játékkal, mire minden szegletét bejárják és megismerik. A végigjátszásokból szintén sokat tanulhatnak, hiszen olyan technikákra és rejtekhelyekre lehet bukkanni, amit egyedül hosszú ideig tartana felfedni vagy kitapasztalni.

A gamer világ elképesztő dolgokra képes, és amit sok embernek a könyvek vagy a filmek jelentenek, a gamerek számára ugyanezt a videojátékok adják. Elmenekülnek a világ szemei elől egy olyan világba, ahol jobban érzik magukat, kikapcsolódnak. Vannak olyan játékok, amik teljes mértékben képesek erre, és amíg játszanak velük az emberek, egy másik világban érzik magukat.

A gamermagazin.hu szerkesztői főképp a Bioshock és a Dishonored játékokra fókuszál, de megtalálható még a Crysis és néhány újabb játék is a bemutatók között. Az itt bemutatott játékok mögött komolyan kidolgozott virtuális világ van, amik varázslatos kikapcsolódást biztosítanak a játékosoknak. A magazin csak online elérhető, és nem kell hozzá semmi más, csak egy böngésző. A játékok mellett még sok más érdekesség is található a weboldalon, amit rendszeresen frissítenek a szerkesztők. A magazin nem csak gamereknek készül, szinte bárkinek kikapcsolódást biztosíthat.


Kaleidoszkóp, Gamer magazin
Dátum: 2019-04-01
Programozás könyv
PR kategóriák